Angličtina pro nejmenší – ukázková lekce ZDARMA

Milí rodiče,

od února jsme pro Vás přichystali novinku – kurzy angličtiny pro nejmenší.

Kurzy probíhají na bázi akreditované metodiky „The Adventures of Hocus and Lotus“, která se vyučuje v mateřských školách po celé Evropě.

Malé postavičky, Hocus a Lotuska, provázejí děti příběhy, které jim umožňují osvojit si cizí jazyk stejným způsobem jako jazyk mateřský. Výuka probíhá hravou formou. Aktivita lektorky je založena na dramatické/divadelní činnosti. Lektorka vypráví dětem příběh, který sama doprovází gesty a scénkami daného děje. Děti jednotlivé příběhy a fráze opakují. Hlavním cílem této formy výuky je zaujmout děti a vtáhnout je do příběhu Hocuse a Lotusky, dvou fiktivních postaviček s krokodýlím zoubkem a dinosauřím ocáskem – „dinokroků“.

Hlavní výhody této metodiky:

– Podpora schopnosti aktivně používat cizí jazyk
– Výuková látka je dětem během každé lekce opakována ve 4 různých formách – dramatické, literární, hudební a audiovizuální – každé dítě si tak najde způsob výuky, který mu nejvíce vyhovuje
Opakováním příběhu během lekce se látka lépe zapamatuje
– Děti díky minidivadélku doplněném gesty získají potřebný „autentický zážitek“ v cizím jazyce

Zveme Vás na ukázkovou hodinu zdarma ve středu 3.února od 10h v kavárně Halabala.

Kurz je vhodný pro děti od 1,5 roku do 3 let. Lekce budou probíhat každou středu od 10h, v případě zájmu můžeme otevřít i lekci pro starší „školkové“ děti některé odpoledne. Délka lekce 45 min. Cena 100Kč/lekce + výukové materiály.

Další informace k metodice výuky najdete zde: http://www.hocus-lotus.cz/hocus-a-lotus/magicka-hodina/

Počet volných míst v kurzu je 6 dětí, proto poprosím o závazné rezervace míst e-mailem ([email protected]).

Těšíme se na viděnou!