Pravidelné kroužky od září v Halabala – vyzkoušejte ukázkové lekce zdarma

Programy pro rodiče s dětmi „Tvořivé hrátky pro děti“ a „Muzikohraní“ jsou určeny pro rodiče s dětmi od 2 do 3 let.

Tvořivé hrátky – každé pondělí a úterý 10-11h

Během každé lekce vystřídáme básničky, zpívání, jednoduché tanečky, kreativní tvoření a hry, během kterých si děti budou postupně zvykat na kolektiv dětí okolo sebe a zlepší své dovednosti. Zařazeny jsou i prvky Montessori – přesívání, přesypávání, navlékání, krájení, důraz na jemnou motoriku dítěte.

Muzikohraní – každý čtvrtek 10-11h

Kroužek je zaměřen na rozvíjení hudebního cítění nejmenších dětí.  Během každé lekce si děti vyzkouší hru na rytmické hudební nástroje, naučí se jednoduché písničky a rytmické hry.

Vedení lekcí je zaměřeno na individuální rozvoj dovedností, které jsou dětem blízké. Rozvíjíme děti pomocí her, prožitkového učení a probouzíme v nich kreativitu a zvídavost. Lekce jsou tematicky spjaté s ročními obdobími a s hlavními slavnostmi během roku.

Kroužky probíhají od 22.9. v dětské kavárně Halabala, Hládkov 3, Praha 6. Celá kavárna je v tuto dobu vyhrazena našemu programu.

PŘIHLÁŠKY Maximálně 5 dětí v lekci, přihlášky na [email protected] – přidejte se k nám i v průběhu roku!

CENA pololetní kurzovné za 2.400 Kč nebo jednorázový vstup za 200 Kč. Vyzkoušejte si ukázkovou lekci zdarma v úterý 22.9. a ve čtvrtek 24.9. 2015